Menu

Klantervaringen

Hieronder vindt u een overzicht van klantervaringen. Wij zijn trots op deze goede bevindingen van onze klanten. 

 

Meer details vindt u op de pagina van klantenvertellen.nl

 

Een showroom zoeken bij u in de buurt
Goed advies van Wim Mos bij het uitzoeken van PVC-vloer. De vloeren zijn heel mooi gelegd door Leon. Dank aan allebei.
26-06-2017
2 3 4 5
Vanaf het eerste gesprek direct een goed gevoel! Service en meedenken met de klant staan duidelijk hoog in het vaandel. Een ruim assortiment met kwaliteit spullen. Een aanrader indien het inrichten/opknappen van een woning door verschillende vaklui gecoördineerd moet worden!
23-06-2017
2 3 4 5
Goed advies en prettig bereikbaar bij vragen. passing Marmoleum anders dan verwacht. uiteindelijk goed gecorrigeerd. klantvriendelijk bedrijf
23-06-2017
2 3 4 5
Al twee keer eerder gordijnen gekocht bij dit filiaal, maar deze keer een wat minder fijne ervaring. Na 4-5 weken te hebben gewacht heb ik gebeld. Bleek dat het formulier onderop de stapel terecht was gekomen. Na weer 4 weken te hebben gewacht, zonder gehoor, maar weer gebeld. We hebben een afspraak gemaakt om de gordijnen te plaatsen. Thuis heb ik 2,5 uur gewacht en maar weer gebeld, waar ze bleven. Bleek dat ze vergeten waren af te bellen. Uiteindelijk drie weken na deze mis-afspraak werden de gordijnen geplaatst. Echter met het plaatsen zijn er extra, verkeerde, gaten in het plafond geboord. Of ik vul-spul had voor in de muur. Dat had ik niet, dus de meneer ging naar de gamma. Hier ging logischerwijs veel tijd overheen, waardoor ik mijn afspraak opnieuw moest verzetten op kantoor. Kortom, niet helemaal tevreden. Zeker aangezien het de gordijnen voor de baby kamer waren, waar ik nu lang op heb moeten wachten. Ik hoor graag uw reactie.
21-06-2017
2 3 4 5
Totaal geen ervaring met nieuwbouw woning.
16-06-2017
2 3 4 5
Zeer goede ervaring met het advies van de medewerkers in de winkel en het maken van afspraken met Dave. Met name de energie die wordt gestoken in het vinden van oplossingen als zich onverwachte situaties voordoen en de kosten behapbaar te houden.
11-06-2017
2 3 4 5
Vloer kon snel geleverd worden en snel gemonteerd. de afwerking is perfect gedaan en ligt er super mooi in.
07-06-2017
2 3 4 5
In zaak prettig geholpen.
Echter is de afgesproken levertijd niet nagekomen de afgesproken levertijd was 3 weken en daaat werd ruim 5 en halve week.
Daarintegen zijn de luxaflex wel zeer netjes en vakkundig gemonteerd.
03-06-2017
2 3 4 5
Na de nodige twijfel en veel nadenken hebben wij besloten een PVC vloer aan te schaffen. Zeer uitgebreid assortiment in kleuren en tevens van verschillende fabrikanten. Nu er recent een ondervloer beschikbaar is voor PVC zijn wij overstag gegaan. De vloer is gelegd door een zeer ervaren professional. Het is prachtig geworden. Wij zijn heel trots en blij.
01-06-2017
2 3 4 5
Goede service, aardig personeel. Zeer tevreden met de producten.
30-05-2017
2 3 4 5
Wil je zo vriendelijk zijn de monteur terug te laten komen e.e.a. op te lossen. Alvast bedankt.
24-05-2017
2 3 4 5
Er werd maar niet teruggebeld ivm de offerte, tenslotte als klant zelf gebeld. Er werd door het filiaal geadviseerd af te zien van de offerte, na advies Luxaflex.
Kleur zoals afgesproken in 1 gesprek niet leverbaar.
Jammer, inmiddels door ander bedrijf zonder problemen wel jalouzieen laten plaatsen,
21-05-2017
2 3 4 5
Een professioneel advies heeft de doorslag gegeven om hier ons tapijt te kopen.
14-05-2017
2 3 4 5
Heel goed, wordt zeer netjes en professioneel gewerkt
09-05-2017
2 3 4 5
In de winkel geweldig goed geholpen en geadviseerd door Joost.
Hij is op een zaterdag bij ons thuis gekomen om te meten en had gelijk een staal meegenomen van de door ons gekozen vloerdelen, zodat wij konden beoordelen of het de juiste vloer is.
De man die bij ons de vloer heeft gelegd, was heel ervaren en secuur. Hij heeft hem heel mooi in wildverband gelegd. Wij zijn er super blij mee!
06-05-2017
2 3 4 5
Zoals uit bovenstaande score wel blijkt, we zijn meer dan tevreden.
04-05-2017
2 3 4 5
Top geholpen, fijne mensen met oog voor detail ! Super service gericht.
Na het zien van mijn pvc vloer al mensen doorgestuurd !
03-05-2017
2 3 4 5
Medewerker in de winkel correct en goed geholpen. Medewerkers meten en installatie werken netjes. Bloemetje nasturen was een verrassing.
30-04-2017
2 3 4 5
De medewerker die de gordijnen opmeet en plaatst willen wij vooral aanbevelen.
Een echte vakman.
De offerte was niet altijd in orde maar is mede door deze medewerker prima in orde gekomen
28-04-2017
2 3 4 5
Goed en duidelijk contact. Personeel staat open om ideeën te delen.
26-04-2017
2 3 4 5
Erg tevreden! Service echt top! Ze zorgen dat de vloer van a tot z in orde is bij de oplevering. En als het niet het geval is dan fixen ze het gewoon
26-04-2017
2 3 4 5
Erg blij met onze mooie vloer. Krijgen er veel complimenten over en zijn er zelf ook van overtuigd dat het de allerbeste keus was. Tijdens het proces heb ik het contact met het Verfhuis als heel erg prettig ervaren. Men dacht met ons mee, de communicatie was uitstekend en als ik belde, had ik binnen 10 seconden iemand aan de lijn die me kon helpen. Ik kreeg daardoor het gevoel alsof er altijd tijd voor me was. Doordat we een hele strakke planning hadden tussen de oplevering van het nieuwe huis en de verhuizing, vroegen we van het Verfhuis om precies in een bepaalde week iemand voor ons vrij te houden en dat hebben ze gedaan. Dat is bij ons heel goed gevallen! Tijdens het leggen van de vloer hebben we meerdere keren foto's ontvangen van de stoffeerders - super leuk. Kortom, als we weer eens wat nodig hebben in huis komen we zeker terug en we zullen het Verfhuis ook zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
25-04-2017
2 3 4 5
- prettig en klant-/service gericht
- pvc vloer keurig gelegd rekening houdend met wensen
klant
- beslist een aanrader
22-04-2017
2 3 4 5
In onze keuken een Marmoleum vloer (Piet Boon) laten leggen. Omdat het om een klein oppervlak (
19-04-2017
2 3 4 5
Heel goed geholpen in de winkel door Joost. Goed advies gekregen, snel geholpen en een eerlijke prijs.
Het egaliseren van de vloer en leggen van de vloer is zeer vakkundig gedaan. Het contact met de vakmannen was ook perfect. Ik wist waar ik aan toe was en hoe lang de werkzaamheden nog zouden duren.
01-04-2017
2 3 4 5
Goed advies bij onze wens maar ook rekening houdend met het budget.
Fijne service!
30-03-2017
2 3 4 5
Netjes gelegde vloer. Cor heeft het zeer netjes afgerond en naar volledige tevredenheid opgeleverd.
30-03-2017
2 3 4 5
ondanks alles telefonisch is besproken ben ik uitermate tevreden hoe alles is gegaan.
petje af. een sterke aanrader
29-03-2017
2 3 4 5
Niet alleen prachtige, strakke vloeren gelegd, en alle problemen met prima service opgelost...maar nadat 't klaar was kregen we ook nog eens volkomen onverwacht een bloemetje om ons te verwelkomen in het nieuwe huis! Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar! Heren en dames van 't Verfhuis Frank Scheffer / Woninginrichting-Aanhuis.nl, dank jullie wel!! Topresultaat, topservice!
29-03-2017
2 3 4 5
Prettig bedrijf, enthousiaste werkers, klantgericht, mooie resultaten, flexibel, strakke planning, levering op tijd.
28-03-2017
2 3 4 5
goed geholpen!
27-03-2017
2 3 4 5
''Shut up and take my money.''
27-03-2017
2 3 4 5
Ik ben heel tevreden met mijn glasgordijnen !
27-03-2017
2 3 4 5
Communicatie met Tinke goed, communicatie rond proces van levering en installatie totaal niet transparant. Levertijd van bijna 4 maanden voor een binnendeur? Ter plekke zeker kundige vaklieden
26-03-2017
2 3 4 5
Ik werd fijn geholpen in de winkel door Kenny. Degene die kwamen behangen, gordijnen en luxaflex kwamen ophangen en de vloer hebben gelegd hebben zeer netjes gewerkt. Het ziet er prachtig uit. wat er mis was gegaan werd snel opgelost. Kortom ik ben zeer tevreden.
24-03-2017
2 3 4 5
Prima advies van de styliste en het personeel.
Wij zijn zeer tevreden.
23-03-2017
2 3 4 5
Super mooie PVC vloer, is er ook heel netjes en vakkundig erin gelegd. Raamdecoratie is mooi en van hoge kwaliteit, heel veel opties en keuzes. Zelfs een kleed op maat besteld en werd heel snel geleverd. Kortom, super service en de kwaliteit is geweldig!
23-03-2017
2 3 4 5
Fantastisch! Van advies in showroom tot professionele uitvoering van werkzaamheden super tevreden. Een absolute aanrader!
23-03-2017
2 3 4 5
De geleverde tapijttegels voor de gang voldoen niet naar wens. Hierover is overleg geweest en de oorzaak is wederzijds.
Het tapijt in de woonkamer is prima.
23-03-2017
2 3 4 5
Vertrouwd adres, gemoedelijk, goed meedenkend, kwalitatief, prettige mensen
16-03-2017
2 3 4 5
Prima geholpen en geleverd gekregen.
16-03-2017
2 3 4 5
Prima service en keurige monteurs. Netjes gewerkt, alle afval meegenomen. Levering sneller dan verwacht :-)
16-03-2017
2 3 4 5
Fijn contact gehad met Joost.
14-03-2017
2 3 4 5
Heel net en snel behangen, tevreden.
08-03-2017
2 3 4 5
Een paar jaar geleden hebben we laminaat en zonwering gekocht bij Parketplaza. De beoordelingen van ons spreken voor zich.
Omdat we meer dan tevreden zijn, hebben we daarna ook gordijnen en zonwering boven bij hen gekocht waar we ook heel tevreden over zijn. Het laatste heeft wel lang geduurd voordat het geleverd werd. Een van de zonweringen had een productiefout. Deze heeft Parketplaza dezelfde week nog vervangen. We zijn zeer tevreden en komen graag als klant terug.
07-03-2017
2 3 4 5
In het voorjaar van 2014 hebben wij een PVC vloer van 63,5 m2 laten leggen door Woninginrichting-AANHUIS, vestiging Arena Boulevard. Qua prijs was dit op dat moment een fikse investering. Maar nu inmiddels 3 jaar later kunnen wij alleen maar vaststellen dat dit een hele goede investering is geweest. Iedere dag genieten wij van onze prachtig en vakkundig gelegde PVC vloer, die amper onderhoud behoeft (even een Swiffertje eroverheen en de vloer is weer stofvrij), maar er gewoon ook prachtig uitziet. Jaren ervoor stoorden wij ons aan de geleidelijk kaler wordende wollen vloerbedekking op plekken waar veel werd gelopen. Nu zien wij elke dag een prachtig blijvende vloer en het ziet ernaar uit dat deze er over 20 jaar nog ligt, want hij slijt gewoonweg niet. Wij hebben destijds ons beider vakantiegeld en extra's erin geïnvesteerd, maar een jaar niet met vakantie weegt nog altijd dubbel en dwars op tegen het dagelijks plezier van onze mooie PVC vloer. En wat hier superbelangrijk is: de vloer is in 2 legdagen werkelijk vakkundig gelegd want als er geen rekening wordt gehouden met krimpen/uitzetten dan kunnen PVC delen gaan bollen en loslaten. Na het leggen was dit in een bepaald hoekje bij een of twee PVC delen het geval. Even gebeld en diezelfde week was het stukje aangepast en opnieuw gelegd. Daarna geen enkel probleem meer. Wij geven Peter Koorndijk en zijn club van Woninginrichting-AANHUIS Arena Boulevard graag een "warme douche" omdat zij hun beloftes van destijds meer dan hebben waargemaakt. Kom daar bij onze politieke partijen maar eens om! Maar dat is weer een heel ander verhaal...
04-03-2017
2 3 4 5
Super en gezellig advies én montage!
Zeer tevreden!
03-03-2017
2 3 4 5
Betreft levering deurmat had meer aandacht aan besteed worden.
01-03-2017
2 3 4 5
Aardige medewerkers en behulpzaam.
21-02-2017
2 3 4 5
Alles kan op korte termijn geregeld worden. Goede service en vakmanschap. Communicatie kan soms wat beter.
16-02-2017
2 3 4 5
volop vakmanschap en kennis aanwezig en ze denken met je mee
09-02-2017
2 3 4 5
Zeer prettig een goed advies gekregen. Eerst alles netjes ingemeten voordat de offerte werd verstuurd. Prettige en snelle werkwijze!

Ga zo door!
09-02-2017
2 3 4 5
Vakmensen voor behangwerk en in elkaar monteren van producten. In de winkel vriendelijk behandeld echter iets duidelijker advies en meedenken verwacht.
09-02-2017
2 3 4 5
prima service; vloeren, behang, verf en raambekleding super mooi gelegd en aangebracht!
08-02-2017
2 3 4 5
Bij de keuze van onze inbetween- en achtergordijnen bleek er een fout in de offerte te zijn gemaakt. De prijs m.b.t. de inbetweengordijnen was verkeerd (te laag) dit scheelde € 500,- a € 600,- op de totale offerte. Na een discussie en de opmerking dat de hele deal anders niet door zou gaan is de offerte aangepast (in voordeel van de winkel) De toen geldende kortingen bij andere marktpartijen waren verlopen dus geen optie meer.
De gordijnen werden bij ons geleverd net voor de Kerst dus dat was top en degene die ze bij ons heeft opgehangen is een echte vakman.
Omdat de achtergordijnen 4 dagen aaneengebonden moesten hangen kwam ik er pas daarna achter dat bij het sluiten van de achtergordijnen er zowel links als rechts bijna in het midden, vol in het zicht, een naad op de voorzijde van de vlinderplooi liep. Op andere punten van de achtergordijnen zit deze net naast de plooi en is dus niet zichtbaar. Ik zou hierover teruggebeld worden maar helaas. Na zelf contact te hebben opgenomen was de reactie dat dit normaal was. Ik heb toen aangegeven dan men mij hierover had moeten informeren zodat ik had kunnen aangeven zodat ik meer stof zou afnemen zodat de naad anders zou lopen. Ik had inderdaad een punt wat ze in de toekomst zouden meenemen. Helaas zelf alles al voldaan dus enige tegemoetkoming was er niet. Voor alle overige gordijnen die er nog moeten komen zal ik geen gebruik maken van de diensten van Wooninrichting Aanhuis en ook niet aanbevelen

Groet

Gert-Jan Bruggeling
30-01-2017
2 3 4 5
Na een (veel te) lange levertijd (Midden oktober besteld, midden januari geleverd) maar dat schijnt "normaal" voor gordijnen te zijn, en na trage communicatie via e-mail, werden vele woon- slaapkamer gordijnen vakkundig en naar volle tevredenheid geplaatst door een zeer aangename persoonlijkheid!
17-01-2017
2 3 4 5
Goed werk geleverd, vriendelijke mensen en goede vaklieden. De communicatie verdient enige verbetering. Geen nacalculatie ondanks extra werk en materialen, top!
15-01-2017
2 3 4 5
Zeer tevreden aangaande aankoop/advies en aftercare.
Ook het bedrijf (Goossens vloeren) wat de vloer bij ons heeft gelegd(via aanhuis) verdient een dikke 10!
13-01-2017
2 3 4 5
Prima stukje vakwerk en voor "normale" prijs.
13-01-2017
2 3 4 5
Vlot no nonsens, beleefd en vakwerk! Luisterde heel goed naar onze wensen!
Keurige prijs! Tot op heden erg blij met onze mooie vloer.
10-01-2017
2 3 4 5
Het vakmanschap bij Topfloor als zeer goed ervaren. Een prettig bedrijf en verstrekt deskundig advies. Zeer tevreden over het eindresultaat.
09-01-2017
2 3 4 5
Fijne sfeervolle winkel moet goede service en vakmanschap. Martijn weet wat hij doet en doet dit fantastisch!
09-01-2017
2 3 4 5
In de winkel in Rotterdam Alexandrium uitstekend en geduldig geholpen door Joost, die ons goed adviseerde en ons de juiste informatie gaf over pvc vloeren. Daarna een goede communicatie en advies over tijdstip van leggen, zowel met Joost als de stoffeerders. De stoffeerders hebben de vloeren in heel onze woning snel en super strak gelegd. Het ziet er fantastisch uit! Kortom, van begin tot eind een prettige ervaring met een mooi resultaat.
06-01-2017
2 3 4 5
Prima service,vriendelijke medewerkers en vakkundige opmeting en plaatsing vd raamdecoratie.
22-12-2016
2 3 4 5
Prima ervaringen met Joost, adequaat, denkt mee, heeft interesse hoe het er in werkelijkheid uit moet komen te zien bij je thuis, meet en past alles in. Dan een prima technische ploeg die ook ter plekke zaken aanpassen zoals jij het wilt en met plezier aan het werk zijn.
20-12-2016
2 3 4 5
Novilon VT wonen vinyl gekozen. Zeer strak gelegd, net een gietvloer.
18-12-2016
2 3 4 5
Kwamen voor een pvc vloer en werden door Simone ook geweldig geholpen aan gordijnen, shutters, glasvliesbehang en creatieve verf ideeen
De vloer is prachtig, een pvc uit de aanhuis collectie al veel complimenten over gehad!
Service fijn , niet opdringerig wel mee-adviserend, elke keer weer als we kwamen omdat we twijfelden of gewoon iets anders wilden....
Dank!!
12-12-2016
2 3 4 5
We zijn in de winkel uitstekend door Robert geadviseerd op een rustige en ongedwongen manier. De snelheid, kwaliteit en flexibele opstelling van alle heren is een grote plus. We raden bekenden zeker Wooninrichting-aan-huis Villa Arena aan!
11-12-2016
2 3 4 5
Onze ervaring is uitstekend. Alles is precies conform afspraak geleverd, op tijd en met veel vakmanschap uitgevoerd. Zowel de schilder als de stoffeerder waarom pure vakmensen; vriendelijk, werkten netjes en hielden zich aan afspraken. Ook dachten ze met ons mee om de meest passende oplossing te vinden. Het resultaat is dan ook schitterend en naar volle tevredenheid! Het contact met Peter en Robert van Wooninrichting aan Huis villa arena was daarnaast ook zeer plezierig. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen, waren zeer betrokken bij de uitvoering, dachten met ons mee en deden niet moeilijk als er toch nog iets gewijzigd/aangepast moest worden. Kortom, top service, uitstekende kwaliteit en een prachtig resultaat dat niet onder doet voor een VT wonen make-over!
07-12-2016
2 3 4 5
Behangen en Raamdecoratie.

Wij hebben uitstekende ervaringen opgedaan met woninginrichting aan huis in Villa Arena. De verkoper, Joost Wilmer (onthoud de naam), heeft ons niet alleen buitengewoon service-minded geholpen maar dacht in"oplossingen" En zo hoort het ook! Helaas kom dat vandaag de dag weinig meer tegen. Snelle actie en efficiënte terugkoppeling op openstaande vragen. Helaas is Joost overgeplaatst naar Rotterdam-Alexandrium, fijn voor de Rotterdammers😀😀😀

Wij hopen en vertrouwen dat de opvolging over de juiste kwaliteit beschikt.

Joost, nogmaals dank en veel succes verder in het Rotterdamse..

Mvg. Fam.J.Jansen
04-12-2016
2 3 4 5
Goede service en communicatie met anderen!! Zeer klantgericht👍😎
25-11-2016
2 3 4 5
erg goed en professioneel meegedacht. zeer servicegericht. wij zijn erg tevreden.
24-11-2016
2 3 4 5
Uitstekende service . Oplossen van een probleem bijzonder klantvriendelijk. Vertrouwenwekkend door geen aanbetaling te vragen. Ik vind dit zeer klantvriendelijk.
21-11-2016
2 3 4 5
Super vakman
21-11-2016
2 3 4 5
prettige zaak met een goede winkelbediening alsook een
vakkundige technische dienst. Alles werd op tijd geleverd
en geïnstalleerd zoals afgesproken.
21-11-2016
2 3 4 5
Zeer goed, professioneel geholpen tot in de laatste puntjes. Het plaatsen van de pvc vloer hadden ze iets meer aandacht mogen geven qua afwerking
21-11-2016
2 3 4 5
Prima geholpen met veel enthouisiasme en kennis van zaken.
18-11-2016
2 3 4 5
Zeer tevreden , snel en volgens afspraak geleverd
14-11-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over Horst Totaal. Het advies was heel fijn en we konden door de deskundigheid snel beslissingen maken.
De stoffering is netjes opgehangen en gelegd. En we hebben al veel complimenten gekregen over onze vloer. Veel mensen denken dat het pvc is maar het is vinyl.
Ook de verhuizig ging vlot en kundig!
08-11-2016
2 3 4 5
Erg slechte service. Ik heb eind Juli gordijnen besteld, deze bij levering te kort (16 cm) dus pesten opnieuw worden gemaakt. Na een aantal weken (21 Okt )gebeld waar ze bleven nou ze kwamen eraan ik zou gebeld worden als er bericht was van de leverancier maar ze hadden er spoed achter gezet ( 25 okt moet ik nog terug gebeld worden) Binnen twee dagen zou ik horen wanneer de gordijnen binnen kwamen. Op 28 Okt nog steeds niets gehoord dus nu stuur ik maar eens een mail. Binnen een uur krijg ik een mail terug van John Brand van de winkel in Almere. De gordijnenworden geleverd op 31 okt of 1 Nov!! Dan zou de planner bellen met een datum om ze op te komen hangen. Nou het is nu 7 Nov en ik moet nog gebeld worden en de gordijnen hangen dus nog steeds niet!! Wat een K.. Bedrijf ik raad iedereen af hier een bestelling te plaatsen ze houden zich niet aan de afspraken en beloven van alles maar komen de belofte niet na!!!! Ze denken zeker dat hun klanten een paar achterlijke mensen zijn die zich in de mailing laten nemen!! Dus denk 10 keer na voor u iets koopt u bent gewaarschuwd.
07-11-2016
2 3 4 5
Echt een aanrader! Robert en zijn team hebben ons fantastisch geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Flexibel, klantgericht en vakkennis zijn termen die bij Villa Arena passen.
06-11-2016
2 3 4 5
Deze mensen luisteren naar je wensen en voeren uit wat er wordt afgesproken! En geen dag te laat, alles netjes op tijd. Na een lange verbouwing met de nodige kopzorgen was dit echt een verademing! Mooie inbouwkasten en grote Inside vouwgordijnen laten plaatsen! Goed advies en mooi resultaat. Wim Mos en zijn team zijn helemaal top! Dank je wel! Fam. Roest - Wassenaar
03-11-2016
2 3 4 5
Goed geholpen door Wuijts wooncomfort om ons nieuwbouwhuis na oplevering grotendeels klaar te maken voor bewoning. Vloeren (pvc en vinyl), plinten, behangen en verven, raamdecoratie en een inbouwkast hebben we bij ze afgenomen en dit alles is naar alle tevredenheid samengesteld. Over het algemeen hebben prima vaklui vervolgens dit bij ons geïnstalleerd volgens een redelijk strak schema.
29-10-2016
2 3 4 5
hebben fijn samengewerkt ivm verhuizing moeten nog terug komen
23-10-2016
2 3 4 5
Prettig, behulpzaam en geduldig.
Niets was te veel

1 nadeel - regelmatig geen bezetting in filiaal als vestigingsmanager 'op route' of 'vrij' is.

zonde van dure winkelruimte als die 'onbemand' is.
21-10-2016
2 3 4 5
We zijn op een prettige manier geholpen. Alles is met vakmanschap en accuratesse uitgevoerd. Een heel sterk punt was de advisering inzake kleuren combinaties door de binnenhuisarchitecte.
18-10-2016
2 3 4 5
Ik heb goed ervaringen gehad met dit servicegerichte bedrijf. Het advies maar ook de uitvoering wordt gedaan door vakkundige mensen.
17-10-2016
2 3 4 5
Prettig meedenkende adviseur Tineke en persoonlijke contacten. Eerlijk. Mooie en overzichtelijke collectie
14-10-2016
2 3 4 5
De sympatieke mensen van Kaza Interieur hebben heel goed meegedacht, kwamen met fijne alternatieven om vloer en raamdecoratie in lijn te brengen met het budget, de planning was perfect en het eindresultaat is bijzonder mooi geworden.
13-10-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit, de service, de flexibiliteit, de vriendelijkheid en de kwaliteit van het geleverde werk. Inmiddels meerdere diensten en producten van ze afgenomen. Aanrader!
11-10-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over Ron de Jong en zijn mensen.
11-10-2016
2 3 4 5
Prima mensen en goede en tijdige service van hoog niveau.
11-10-2016
2 3 4 5
Goede service, terugkoppeling levertijd + montage werd pas na verzoek van koper beantwoord, nadat 1e levertijd al verstreken was en hierover geen informatie verstrekt was. Schermdoeken voldoen niet aan norm, stangen vallen uit het doek bij beweging of bij wind. Dit is nog in behandeling bij de verkoper, en leverancier. Verder prima kwaliteit van andere producten. Prettig te woord gestaan, en handige oplossingen aangedragen voor montage shutters.
10-10-2016
2 3 4 5
Goedadvies ook het inmeten buiten winkeltijden
Gerichte informatie en service
Een onderdeel meer of minder is geleverd zonder meerprijs
10-10-2016
2 3 4 5
Van Schuppen is gelukkig niet de goedkoopste maar zijn vakmensen die weten waarover ze praten, van begin tot eind vakmensen alles tot in de puntjes geregeld. Klasse puur sang! AANRADER
10-10-2016
2 3 4 5
We zijn super geholpen. De mensen van Royal shadow hebben ons goed advies gegeven en hebben de werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Alles werd keurig opgeruimd en ze gingen goed om met de spullen. Zelfs nog extra geholpen bij het sjouwen van een tv kast. Bij vragen waren ze altijd bereikbaar. Ze hebben meegedacht in de kleur plinten. Niet was te veel. Ik heb ze al aanbevolen bij anderen en zal dat zeker opnieuw doen!
28-09-2016
2 3 4 5
Kunnen nog niet over kwaliteit oordelen omdat levering nog moet geschieden in oktobeer 2016
19-09-2016
2 3 4 5
Goede zaak, goed geholpen. Telefonische bereikbaarheid wat minder, bellen niet altijd terug. Erg service gericht; hebben vinyl van beneden gratis boven gelegd. Ik zou de volgende keer weer naar woninginrichting aan huis gaan.
13-09-2016
2 3 4 5
Na een vervelende ervaring en annulering van mijn order bij CarpetRight ben ik bij Wooninrichting-aanhuis terecht gekomen waar ik super geholpen ben. De verkoper was erg meegaand en deed zijn best om mij uit mijn vervelende situatie te helpen. Mijn vloer is alsnog op de juiste datum gelegd en ziet er top uit. Ik zal ze in de toekomst zeker vaker bezoeken!
13-09-2016
2 3 4 5
Ik ben bijzonder tevreden over het uitgevoerde werk. Via mijn werk word ik vaak geconfronteerd met rampverhalen over schilders en stoffeerders, deze zorgen worden volledig uit handen genomen door Wuijts Wooncomfort. Ze selecteren de beste ZZP'ers om de klus op een professionele manier te klaren. Mijn stressniveau was hoog voordat de werkzaamheden begonnen, ben blij dat het achteraf gezien niet nodig was geweest :)
13-09-2016
2 3 4 5
Goed advies gekregen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Levertijd zou 4 weken zijn, vond ik in eerste instantie best lang, maar de gordijnen waren er na 2,5 week!
02-09-2016
2 3 4 5
Alles ging mis bij onze verbouwing, maar toch hebben we een superervaring gehad met Woninginrichting-aanhuis.nl Hoorn/ByJanssen.
Bij het uitzoeken van de vloer werd ruim de tijd voor ons genomen, ook al was het al bijna sluitingstijd.

Alle afspraken (bijv. om 's avonds even bij ons thuis langs te komen om op te meten) zijn altijd keurig nagekomen.
Het contact was erg prettig: niet stijf/zakelijk, maar wel netjes.
De planning moest voor ons meerdere keren omgegooid worden (oa omdat bleek dat het nodig was dat we eerst een nieuwe cementdekvloer kregen) en hier werd steeds zeer flexibel en vriendelijk mee omgegaan.

De eigenaar belde zelfs met me vanaf zijn vakantieadres (!) en dacht mee over de problemen waar we tegen aan liepen.
Ook de werknemer die uiteindelijk de vloer heeft geegaliseerd en gelegd was erg prettig om mee te werken. De vloer die hij in ons huis heeft gelegd is zo mooi geworden! Heel strak gedaan. En hij heeft heel netjes gewerkt. Onze muren waren al geschilderd en die zijn helemaal netjes gebleven tijdens het egaliseren vd vloer. Snijresten, stof etc., alles was opgeruimd.

We hebben tijdens onze verbouwing met meerdere bedrijven te maken gehad en dit bedrijf stak er voor ons met kop en schouders bovenuit. We waren zo blij met de flexibiliteit en het meedenken. Bij andere bedrijven zijn we dit level van service en klantvriendelijkheid niet tegengekomen.
Boy en Sandro: nogmaals enorm bedankt!
02-09-2016
2 3 4 5
Tevreden goed gelegd net personeel alleen je ziet alles op pvc vloer heb wel een hond dus druppelt met water dus dat is jammer voor de rest ziet het er strak en mooi uit zeker met hoge nieuwe plinten erbij. 👍🏻
22-08-2016
2 3 4 5
bij ons is een pvc vloer gelegd, geen opmerkingen over, keurig gewerkt.
er zijn 2 screens buiten geplaatst,ook keurig gedaan,het werkte alleen nog niet optimaal,daar moest wel een paar keer voor gebeld worden,was een beetje jammer, maar opgelost. De trap boven is bekleed,is keurig gedaan,maar zeker niet netjes achtergelaten,overal zaten lijkmresten en ze hebben alle restjes vloerbedekking gewoon achtergelaten niet even gestofzuigd of het opgeruimd dat viel ons een beetje tegen,de muren zijn net netjes gedaan ik vond er overal lijmresten,Voor de rest perfecte samenwerking met hubo.erg attent het bosje bloemen!!!
21-08-2016
2 3 4 5
Door personeel de maten laten nemen en plannen maken, maar de stoffeerder had te weinig materiaal bij zich.
Er kwam een las die er niet zou komen volgens de man die kwam meten.
De stoffeerder had geen koudlas bij zich (dat ben ik zelf gaan halen in Vlaardingen)en op 2 plekken moest worden "gelapt". Lelijk.
De deurmat was ook te klein en de nieuwe was niet leverbaar binnen 3 weken.
Uiteindelijk een andere stoffeerder gekomen om de deurmat te leggen, die heeft het "lapwerk" nog een stuk mooier gekregen, maar de las kon hij niet meer verbeteren, wel zei hij dat hij dat zo niet zou hebben gedaan en dat de las niet nodig was geweest.
We zijn maar een korting overeen gekomen maar het blijft jammer dat het niet anders is gelopen....ik had het expres aan hen overgelaten en niet zelf de maten gegeven.
20-08-2016
2 3 4 5
Goed vriendelijk, kundig bedrijf.
19-08-2016
2 3 4 5
Binnen 5 weken advies, styliste, beslissing en uitvoering waarbij alles, verven, raamdecoratie en vloer vakkundig is geleverd.
19-08-2016
2 3 4 5
zeer tevreden over prijs/kwaliteit- verhouding, zeer goede en nauwgezette service en adequate afhandeling van afspraken. Geeft veel vertrouwen. Kortom: prima!
18-08-2016
2 3 4 5
Al jaren hier in Maassluis een vertrouwd gezicht. Een zaak die kwaliteit en goede service verleent. Trouwens supervriendelijk en klantgerichte mensen.
16-08-2016
2 3 4 5
Heel vriendelijk en vakkundig advies.
Levering en afhandeling, alles verliep heel correct.
16-08-2016
2 3 4 5
fijne winkel alles bespreekbaar ivm deel leveringen
15-08-2016
2 3 4 5
Zeer positief.
15-08-2016
2 3 4 5
De schilders hebben de woonkamer netjes afgeleverd, alleen het eraf halen en terug zetten van wcd en andere materialen was echt niet netjes, ik snap dat het niet hun spullen zijn en als ze iets kapot maken ook geen probleem, maar meld het. Het is niet gemeld, en dan gaan we zelf verhaal halen.

Fendi, die de vloer kwam leggen is echt een vakman! Super! Kan niet anders zeggen.
15-08-2016
2 3 4 5
Prettig en vakkundig geholpen.
Wij zijn heel tevreden
07-08-2016
2 3 4 5
Erg enthousiast over vakmanschap, service en aanleg en levering. Aanrader voor iedereen!
02-08-2016
2 3 4 5
Prima verkoopadvies en uitvoering van het werk. En erg klantgericht.
23-07-2016
2 3 4 5
Vakkundig advies. Snelle en goede afhandeling
14-07-2016
2 3 4 5
Zeer persoonlijke aandacht en advies. Meedenkend en uitvoerend.
11-07-2016
2 3 4 5
In totaliteit tevreden met de vakmensen en hun geleverde kwaliteit
11-07-2016
2 3 4 5
geen zorgen. Alles goed geregeld door Marcel!
10-07-2016
2 3 4 5
Super advies en ideeën gehad.
Snelle levering en keurige aflevering en plaatsing van de raamdecoratie
10-07-2016
2 3 4 5
De eerste keer zijn we geholpen door een stagiaire die een ander (prijs) informatie gaf dan daarna de vaste medewerkers. Wellicht handig om daar in de toekomst even te checken welke informatie wordt doorgegeven aan de klant.
10-07-2016
2 3 4 5
Vanaf het moment van binnenlopen in de showroom tot aan de oplevering van de vloer, inclusief plinten (nog ouderwets in verstek gezaagd) heb ik mij echt als klant gevoeld. Werkelijk in alle opzichten een bedrijf met gedreven, creatief en vakkundig personeel. Absoluut een aanrader.
09-07-2016
2 3 4 5
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de levering en de service die we in Eindhoven hebben ondervonden. Dankzij de vakmanschap en het enthousiasme van de vloerenlegger Laurens Roos ligt onze prachtige pvc-vloer er perfect bij. Daarna zijn ook de plinten eveneens perfect geplaatst. Alle lof voor woninginrichting-aan-huis Eindhoven!
06-07-2016
2 3 4 5
Goed advies, persoonlijke aandacht, redelijke prijs. Uitvoering goed, door nette beleefde vaklui, die bijna altijd de afspraken nakomen.
05-07-2016
2 3 4 5
Goede voorlichting in de zaak
Vakkundig gemeten en bevestigd
05-07-2016
2 3 4 5
Perfecte service en heel vriendelijk personeel!!
05-07-2016
2 3 4 5
Op onze vragen kwam een helder duidelijk en volledig antwoord. Groot assortiment, prima geholpen, aardige lui die hier over de vloer kwamen 'foutjes' snel en adequaat hersteld.
05-07-2016
2 3 4 5
We are very satisfied with Wim Mos Wonen, for its good advice, service, professionalism, and very good work in our house.

我们新买的房子的一切装修 -- 地板,楼梯,墙壁,整体衣柜,窗帘窗饰等,全部由海牙的Wim Mos Wonen 公司做的。我们对这家公司的设计,专业精神,施工质量非常满意,并在此向中国同袍推荐这家靠谱的装修公司。
28-06-2016
2 3 4 5
Zeer prettige ervaring met woninginrichting aanhuis. Ze hebben voor ons nieuwe huis alle muren behangen en geschilderd, alle vloeren gelegd en een prachtige kast op maat in de slaapkamer aangelegd en ook de communicatie over het nawerk is zeer prettig verlopen.
23-06-2016
2 3 4 5
Prima informatie, meedenken en service!

Bij woninginrichting Aanhuis in Zoetermeer! (niet in Alexandrium, maar Zoetermeer stond niet in het vestigingslijstje)
21-06-2016
2 3 4 5
Goed en vakkundig advies. Klantvriendelijk en geduldig.
12-06-2016
2 3 4 5
De uitvoerders van het werk (vervangen dakraam, motor in zonwering, jaloezie ophangen en kleine dakraam voorzien van nieuwe tape) hebben de hele dag hard gewerkt en weten van aanpakken. Alleen jammer dat ze geen karton op de dakkapel hadden gelegd, waardoor de bovenste laag was beschadigd.
Het zijn vakmensen en verstaan hun vak.
Ik zou het fijn als jullie verkooppunt beter telefonisch bereikbaar is. Op zaterdag al helemaal geen gehoor, en pas later in de ochtend op andere dagen.
Afspraken nakomen is voor mij belangrijk. Dus het was even jammer dat ik nog moest vragen om een aanvullende creditnota en de cadeaubon. Het positieve is wel dat jullie naar mijn e-mail direct hebben gereageerd.
11-06-2016
2 3 4 5
Ik zal bij het begin beginnen.
Bart en ik waren opzoek naar een nieuwe vloer. We hadden een super mooie vloer gezien bij aanhuis. De klik met de verkoper (Daan) was er ook meteen. We werden goed geholpen, kregen advies hoe we bepaalde dingen het beste konden doen etc, en niet geheel onbelangrijk, Daan kon een mooie prijs voor ons regelen. Nou super fijn allemaal! Hij is ook in ons nieuwe huis geweest en daar hebben we bepaalde punten besproken waar Bart en ik onze twijfels over hadden over hoe we dat het beste konden doen met de vloer. "oh, geen probleem! Dat kunnen ze terplekke oplossen wanneer ze hier de vloer komen leggen!"
Toen was eindelijk de dag aangebroken dat ze de vloer kwamen egaliseren. Ik zou er om 8.00uur zijn, want hun zouden tussen 7.30 en 8.30 komen. Ik had ze verteld waar de sleutel lag, dan konden ze alvast binnen als ik er nog niet was, maar als ze later zouden zijn hoefde ik niet een uur op hen te wachten.
Ivm een miscommunicatie kwam de man pas na 10.00uur.
Twee uur wachten in een leeg huis is best lang en dus liepen de irritaties wat op. Nu kan ik best begrijpen dat er een miscommunicatie is geweest, en zou de beste man er met een "sorry, er was een miscommunicatie" er gewoon vanaf zijn gekomen. Maar inplaats daarvan kreeg ik een discussie zodra ik de deur open deed!
"het is niet mijn schuld dat ik te laat ben, jij hebt dingen verkeerd gezegd, en je moet het eens van mijn kant bekijken, want voor mij is het veel vervelender, en ik bekijk het niet van jou kant want jij moet het van mijn kant bekijken, en als jij hier al 2 uur zit te wachten had jij de vloer al schoon kunnen maken! Want nu moet ik het nog doen! Je moet blij zijn dat ik hier ben! Ik kan ook gewoon weg gaan hoor! Mij interesseert het allemaal niet! Je moet niet verwachten dat ik hier op mijn knieen kom smeken en sorry zeggen om hier een vloer te leggen, want mij interesseert het niet! Ik ga zo weer weg als je wilt!"
Dit is een hele korte samenvatting van de discussie die toch zeker 15 minuten duurde, en waar ik geen woord tussen kreeg. (O, en ik hoefde de vloer niet schoon te maken want hun hebben speciale stofzuigers om alles stofvrij te maken, die ik niet heb).
Hij is toen even buiten bij de voordeur af gaan koelen, en ik buiten bij de achterdeur. Toen we even later weer binnenkwamen hebben we getracht een normaal gesprek te voeren, en heb ik hem wat dingen proberen te vragen over de 'Dingen die terplaatse opgelost konden worden'. Op iedere vraag was het antwoord: "Nee, kan niet".
"Oh, heeft u dan een andere oplossing"?
"Nee".
Nou daar kwam ik dus niet verder mee, dus ben naar huis gegaan en heb hem de vloer laten egaliseren.
Ik heb toen Daan maar even gebeld om dit aan hem voor te leggen. Daan zei ook dat dit echt niet kon, en dat hij niet zo met klanten om mag gaan. Woensdags is Daan ook naar het huis gekomen om te zorgen dat de vloeren goed gelegd zouden worden en om bepaalde punten door te spreken die nog opgelost moesten worden.
Woensdag en donderdag is de vloer gelegd. De afwerking van bepaalde plekken en bepaalde plinten vond ik niet mooi, er zaten gaten in de muur, krassen op de kozijnen en flinke beschadigingen op de trap.
Ik ben met foto's meteen naar Daan gegaan, en Daan zou maandag ochtend meteen iemand langs sturen om het op te komen lossen. De beschadigingen mogen op rekening van aanhuis door de schilder gemaakt worden.
Vanochten was het zo ver, de man kwam om de puntjes even door te nemen.
"Nou, zegt u het maar."
"Die plint in die hoek zit wel echt heel scheef, kan daar nog iets aangedaan worden?".
"Nee, mevrouw die hoek is nou eenmaal zo, en daar kan ik niet aan doen".
Ik vind die plint echt heel lelijk zitten en probeer daarom ook te vragen of het echt niet anders kan. Hij zegt dat 'later zie je er niets meer van'. Ok, prima, maar als ik later wel zie, kom ik later bij je terug.
Nou, dat was helemaal niet de bedoeling! Ik moest nu zeggen hoe ik het wilde (nou dat probeerde ik geloof ik al de heletijd uit te leggen), en ik mocht nergens later over terug komen, want hij was nu hier en hij was vanochtend al om 6.15 vertrokken, en ik was alleen maar werk aan het 'zoeken', en hij vond het erg vervelend dat hij terug moest komen vandaag.
Toen ik hem wees op de beschadingen op de muur, trap en kozijnen was zijn reactie: "oja, maar ik neem aan dat de schilder nog komt..".
Ja inderdaad die komt, maar die was wel al klaar met de muren, trap en kozijnen!
Als hij gewoon even sorry had gezegd was het allemaal niet zo erg voor mij, maar blijkbaar is dit allemaal normaal...

En als kers op de taart... Is letterlijk mijn hele toilet van voor naar achter en van boven naar beneden onder gescheten!
Ik neem aan dat ik de schoonmaakkosten ook bij aanhuis kan declareren?

Ik vind het erg jammer hoe het gegaan is, ik moet namelijk ook nog gordijnen in het hele huis. Na al het contact met Daan (voor de levering) wist ik zeker dat ik ook bij jullie gordijnen wilde gaan bestellen. Maar te weten dat er dan waarschijnlijk weer respectloze mensen bij mij over de vloer komen, ga ik toch ergens anders kijken.
07-06-2016
2 3 4 5
Uitstekend geholpen door het personeel, tijdig geleverd en netjes gemonteerd. Kwalitatief goede producten.
01-06-2016
2 3 4 5
Inloopkast is netjes in elkaar gezet en ziet er goed uit. Monteur heeft goed gewerkt.
Het coördineren van de afspraken rond levering materialen en levering daarvan verliep wat moeizaam, verder tevreden klant.
29-05-2016
2 3 4 5
Door het goede advies en de snelle offerte konden we snel zaken doen. De goede ervaringen van het begin werden herhaald bij de aflevering en montage. Ook het afstemmen van data liep erg soepel.
27-05-2016
2 3 4 5
bij de offerte word er een aanbieding gedaan die redelijk goed is. vervolgens na gedane zaken komt de rekening die Driemaal hoger is als de offerte.
Ik heb geen kritiek op de mensen die bij mij hebben gewerkt, maar de manier waar op ik zakelijk en financieel ben behandeld is misleidend en niet netjes. Tevens heb ik zelf achteraf vrij veel telefoontjes moeten plegen om dingen geregeld moeten krijgen.

Ik hoop op een reactie, P. van Dam
22-05-2016
2 3 4 5
Helemaal tevreden! !!
21-05-2016
2 3 4 5
Prettig geholpen, goede service.
21-05-2016
2 3 4 5
De gemaakte afspraken kunnen meer in acht worden genomen.
18-05-2016
2 3 4 5
PVC vloer besteld hier. Ondanks dat er het eea gebeurd is buiten de macht van beide partijen is er een perfecte oplossing gekomen en ligt hier een prachtige vloer. Zowel medewerkers in de showroom, de man die kwam egaliseren als de laatste die kwam leggen zijn stuk voor stuk communicatief sterk en gelukkig ook vakmannen. Ben zeer tevreden!
18-05-2016
2 3 4 5
Het foto behang zou doorlopend aansluiten op een tweede set dit was helaas niet zo. Hier door niet helemaal tevreden over het behang. De vloer en raamdecoratie is wel voor 100% goed gegaan.
17-05-2016
2 3 4 5
Een oriënterend bezoek afgelegd bij woninginrichting aan huis Ter Aar en direct al een prima ervaring/klik met de eigenaar (Wesley Hoogervorst)! Reden voor ons om terug te keren om ons verder te laten adviseren m.b.t. de aanschaf van een inloopkast met bijbehorende raamdecoratie. De eigenaar (wesley Hoogervorst) nam voor ons alle tijd en adviseerde ons bij het ontwerpen van de Allure inloopkast op maat. Na het definitieve ontwerp is kast in productie genomen en vlot afgeleverd. De kast en raamdecoratie is door zorg van Wesley bij ons thuis geplaatst. Bij het plaatsen werd door de medewerkers, zoveel mogelijk, rekening gehouden met de wensen van de klant en werd er alles aan gedaan om de kast netjes en naar tevredenheid af te leveren! Ook de nazorg (service) van het bedrijf in Ter Aar is perfect.
06-05-2016
2 3 4 5
Uitstekend advies bij de keuze van vloer en schilderwerk. Uiteindelijk gaat het om de uitvoering. Deze was top! Mooi schilderwerk en behang. Vloer is perfect gelegd.
02-05-2016
2 3 4 5
Open, eerlijke en vakkundige info bij het maken van keuze.
Zeer correcte montage door serieuze en correcte installateurs.
30-04-2016
2 3 4 5
De inloopkast voldoet zeker aan onze verwachtingen: mooi, praktisch en ruim. Tevreden klant!
25-04-2016
2 3 4 5
De stoffeerder heeft de PVC vloer keurig gelegd, absoluut vakwerk.
24-04-2016
2 3 4 5
Onze nieuwbouwwoning laten inrichten door Woninginrichting-aanhuis Villa Arena.
Adviseurs met veel kennis en goede adviezen.
De stoffeerders en monteurs waren vakkundig en gingen zorgvuldig te werk.
Zeker een aanrader!
22-04-2016
2 3 4 5
Mooi eindresultaat waar wij nu iedere dag van aan het genieten zijn!
22-04-2016
2 3 4 5
Vriendelijk te woord gestaan, deskundig advies, vakkundige plaatsing van de deuren
21-04-2016
2 3 4 5
Keurig geholpen en vakkundig advies
18-04-2016
2 3 4 5
Na lang zoeken naar PVC laminaat, zijn we bij ''Bien- Connue'' terecht gekomen.
Er moest geëgaliseerd worden en het laminaat werd verlijmd. (ruim 40 vierkante meter)
In 2 dagen was de klus geklaard, bizar snel en vakkundig gedaan.
En een goed advies gekregen qua onderhoud van de vloer.

Bedankt Hans, vakwerk.

gr Rene en Tineke Roon
06-04-2016
2 3 4 5
We waren erg blij met alle goede adviezen van !oost!
05-04-2016
2 3 4 5
Uitermate professionele mensen met veel kennis & ervaring.
Vanaf het advies en de offerte tot het snelle leveren en leggen ronduit geweldig. Erg blij met de service, de flexibiliteit en de hoge kwaliteit van zowel de producten als het afgeleverde werk. Zeer correcte uitvoerders die punctueel zijn en ook een stapje meer willen doen voor het mooiste resultaat. Ik raad iedereen aan bij Woninginrichtigaanhuis.nl te kopen.
31-03-2016
2 3 4 5
Het kostte wat, maar erg de mensen van Woninginrichting-aanhuis waren erg flexibel en
gericht op het leveren van een goed resultaat. En die mag er zijn: prachtige kast en duetten.
21-03-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van onze opdracht gedaan aan de
firma AanHuis te Ter Aar en het mooie boeket bloemen ons aangeboden door de firma na de aflevering van onze pvc-vloer, zeer attent.
Afz.: J. Po. te Aalsmeer
11-03-2016
2 3 4 5
Erg goede service en vakmanschap.
11-03-2016
2 3 4 5
Prettige behandeling, afspraken worden uitgevoerd. Dik teveden.
10-03-2016
2 3 4 5
De houten vloer is prima, helaas veel gedoe rondom het plaatsen. Wij hebben onze vloer laten verlijmen i.v.m. vloerverwarming. Tijdens het plaatsen waren (en zijn nu nog steeds) veel lijmresten te vinden. Zelfs lijmresten op de muren die we pas hadden behangen en geverfd. Zaagsel van het zagen lag nog voor de deur en konden we zelf opruimen. We hadden na plaatsen schade op verschillende muren gevonden die niet waren gemeld en waar we geen vergoeding voor hebben gehad. Helaas voor ons een negatieve ervaring. De producten zijn netjes en goed, maar het vakmanschap en de kwaliteit waarmee het geleverd wordt is zeer slecht.
07-03-2016
2 3 4 5
Dank voor de plaatsing van de kasten op mijn zolder, ben al tevreden over het voortraject en ook het uiteindelijke resultaat, ben er nu al heeeeel erg blij mee:)) Vond het bijzonder aardige jongemannen, die het kwamen plaatsen, die stevig doorwerkten aan de klus, en ook mooi werk hebben afgeleverd, en daarnaast vriendelijk in de omgang. Mooie combinatie:))
27-02-2016
2 3 4 5
Goed bevallen. We kijken terug op een goede samenwerking.
21-02-2016
2 3 4 5
Woninginrichting-aanhuis Villa Arena heeft haar verwachtingen bij mij waargemaakt door goede service te leveren. Ik heb op 10-08-2015 een oordeel van 4,4 gegeven, omdat mijn vloer gebreken vertoonde. Joost en Peter van locatie Villa Arena gaven direct aan dat zij door zouden gaan totdat de kwaliteit goed is en ik als klant tevreden ben. Dat hebben zij gedaan! In oktober 2015 is mijn klik-pvc vloer voor de helft losgehaald en met zorg opnieuw gelegd. Dit bleek nog niet het juiste effect op te leveren, door problemen met het materiaal. Zij kwamen na overleg met de leverancier van de vloer met het verlossende woord dat de gehele vloer incl. ondervloer vervangen werd. Eind januari 2016 is de gehele vloer vervangen onder leiding van Remco. Dat is erg vakkundig uitgevoerd. Al met al heeft het gehele proces een langere doorlooptijd gehad dan ik vooraf verwachte, maar Peter en Joost hebben zich de gehele periode voor mij ingezet, mij goed op de hoogte gehouden en het resultaat geleverd dat zij beloofden. Ik ben erg tevreden met de geleverde service. Zij staan garant voor een uitstekend eindresultaat. Naast de vloer hebben zij in juni 2015 ook mijn muren behangen met renovatievlies en gesaust. Dat was direct erg mooi en niet van stucwerk te onderscheiden. En zij hebben duettes en verduisterde gordijnen in de slaapkamer opgehangen van goede kwaliteit. Als ik nog iets nodig heb kom ik zeker weer even langs voor advies en een offerte. Wat mij betreft een aanrader.
20-02-2016
2 3 4 5
We zijn echt heel goed geinformeerd over alle mogelijkheden qua vloer en raamdecoratie. Wesley en Linda weten zeer goed waar ze het over hebben en denken gericht met de klant mee. Fantastische service. Ook het uiteindelijke resultaat is boven verwachting. Het leggen van de vloer is zeer vakkundig gebeurt en ook de afwerking is super. Mooi ook hoe de plinten zijn afgekit zodat alles één geheel is geworden. Een aanrader!
20-02-2016
2 3 4 5
Goed
17-02-2016
2 3 4 5
De ervaring in de winkel was voor ons voldoende om een opdracht te verlenen. De heren hebben (klinkt vreemd) verdeeld over 2 dagen, in één dag onze woonkamer voorzien van een keurige laag op het plafond en de wanden, nadat zij het glasweefselbehang hebben aangebracht, gesaust in de door ons gewenste kleuren. Het resultaat van beide acties is prachtig geworden. Ze hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Wij zullen Woninginrichting-aanhuis Alexandrium in voorkomende gevallen zeer zeker en van harte aanbevelen. Indien wij nog meer ruimtes willen laten doen, weten we waar we terecht kunnen!
10-02-2016
2 3 4 5
Erg netjes gemaakt.
06-02-2016
2 3 4 5
Bij het kiezen van de vloer werden we goed geholpen met advies.
We moesten een paar keer de datum verschuiven voor het leggen van de vloer.
De heer Wuijts heeft snel een geschikte datum voorgesteld. De pvc vloer is daarna netjes gelegd.
06-02-2016
2 3 4 5
zeer goede service in de winkel
goede kwaliteit pvc vloer
top service van de medewerker die de trap en de vloer heeft gelegd, deed extra dingen om het er zo netjes mogelijk uit te laten zien
grandioos
04-02-2016
2 3 4 5
Heel goed geregeld, in een betrekkelijk korte tijd, hele beneden verdieping PVC vloer, plinten, voordeur en 5 binnendeuren.
01-02-2016
2 3 4 5
Deze beoordeling betreft alleen de raamdecoratie.
Wij ontvangen graag een nieuwe enquête voor de levering van de vloer om hier tzt ook een beoordeling over te kunnen geven
12-01-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer content over de service en werkwijze van uw monteurs. Bevelen uw zaak zeker bij onze familie en vrienden aan.
08-01-2016
2 3 4 5
Het plannen en opmeten ging nogal chaotisch maar Sandro die de vloer kwam leggen was op en top vakman en heeft fatastisch werk geleverd.
07-01-2016
2 3 4 5
prettige en goede service, mooie winkel!
06-01-2016
2 3 4 5
Geweldige zaak, goed advies en zeer bekwaam personeel!
Een Cinderella boxspringcombinatie gekocht, helemaal blij mee en ook nog lekker slapen.
Fijne ontvangst en natuurlijk een bakkie koffie erbij.
Daar weten ze wat service en klantenbinding is, gewoon geweldig. TOPZAAK!!!
28-12-2015
2 3 4 5
Van begin tot eind prima service en kwaliteit. Meedenken, afstemmen en al het werk netjes en volgens planning. Kwaliteit met een grote K!
23-12-2015
2 3 4 5
Ik kan wel van alles gaan opschrijven, maar de cijfers die ik heb gegeven zeggen genoeg. Dus super goed behandeld en klantvriendelijk. De vakmanschap is ook super. Ben zeer tevreden.
22-12-2015
2 3 4 5
Zowel het bestellen (met advies) en het plaatsen was prima verzorgd
16-12-2015
2 3 4 5
Prettig personeel, neemt de tijd om dingen zo duidelijk mogelijk over te brengen, zeer veel kennis
15-12-2015
2 3 4 5
Inloopkast prima ingemeten en geplaatst. Assortiment zou beter kunnen: schoenenvoorziening is niet optimaal.
Opdracht raamdecoratie is nog niet afgerond en derhalve hier niet beoordeeld.
11-12-2015
2 3 4 5
Ik ben wel zoooo tevreden over woninginrichting-aan huis Ter aar. Normale prijzen, goed advies, kwaliteit, vloer vakkundig gelegd. Fijne mensen!!!
Echt een aanrader!
10-12-2015
2 3 4 5
Na lang zoeken en vergelijken bij meerdere zaken, een deal gemaakt met AanHuis Nijmegen. Geweldige service, zeer concurrerende prijs, vakbekwaam en vriendelijk personeel. Kortom: geen moment spijt. In tegendeel: top !!!!!!!!!!!
23-11-2015
2 3 4 5
Goede service en vakmanschap.
20-11-2015
2 3 4 5
Goed advies en naar wens vloer gelegd.
18-11-2015
2 3 4 5
Prima service, goed personeel!
17-11-2015
2 3 4 5
Leuke mensen. Goed advies. Prima service!
15-11-2015
2 3 4 5
Prima!
15-11-2015
2 3 4 5
Uitstekend door de beide verkopers te woord gestaan en prima advies ontvangen. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Levertijd duurde geen twee a drie weken maar zes. Dit was wat minder. Conclusie: zeer tevreden en ik vertel aan iedereen die het vouwgordijn ziet waar ik het heb gekocht.
11-11-2015
2 3 4 5
Goede materialen, goede en snelle service, uitstekend vakmanschap monteur
11-11-2015
2 3 4 5
Goed geregeld
11-11-2015
2 3 4 5
Wij bevelen zeer zeker Woninginrichting aan huis aan, vanwege de algehele service die wordt verleend, van begin tot eind. En vooral goede ervaring met de service als het product niet gewenste kwaliteit bleek te zijn. Hier dragen ze een goede oplossing voor aan
10-11-2015
2 3 4 5
Klantvriendelijk, goede service, prima stoffeerder die keurig en met vakmanschap werkt. Leuk contact met Wim Mos die bij huisbezoek t.b.v. het meten van de vloer zeer vertrouwd op ons over kam.

Een dikke aanbeveling om door Wim Mos Wonen je huis te laten stofferen e.d.
09-11-2015
2 3 4 5
Huitema leverde vakwerk, zag er strak en mooi uit
07-11-2015
2 3 4 5
Kundig,vlot en netjes wordt er gewerkt.
Vriendelijk in de omgang, behulpzaam en klantvriendelijk!
07-11-2015
2 3 4 5
Niet de goedkoopste voor ons gevoel, maar zeer prettig geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Smsje, belletje, alles om informatievoorziening goed te doen. Echt erg fijn. Zullen het zeker aanraden bij vrienden, familie en/of kennissen. Met name Joost bedankt voor alle service, maar ook diegene die vloer gelegd heeft (Gert-Jan? uit Zwolle). Wat een prachtige vloer is het geworden.
06-11-2015
2 3 4 5
bizonder prettige ervaring zowel in de winkel als met de vloerenleggers aan huis
06-11-2015
2 3 4 5
Tja het leek er op dat het allemaal mis zou gaan De leverancier van de laminaatvloer kon niet op tijd leveren omdat de fabricage de dag voor onze afspraak op vrijdag zou starten en daarom werd het leggen naar de maandag erop verschoven. Goed daar is mee te leven. Inmiddels is de vloerverwarming netjes gefreesd en aangesloten, de vloer afgesmeerd en geëgaliseerd zoals de de afspraak was gemaakt. Tot donderdag ochtend te telefoon ging en ik het bericht kreeg dat de levering niet door kon gaan omdat de wals, die ze gebruiken om de pvc vloerdelen mee maken zwaar was beschadigd en een nieuwe wals maken kost ruim 1,5 maand, dat vonden we te lang we zaten met een kaal huis op het beton, dat was balen.
Door het personeel van woningstoffenring aanhuis werden in zeer rap tempo allerlei oplossingen gezocht en aangedragen.
Op merkelijk was wel dat zij het ook erg vervelend vonden, maar goed zou ik ook doen als ik in hun schoenen zou staan of niet dan. We hebben laat in de middag nog een andere vloer uitgezocht en zij hebben de vloer opgehaald bij de leverancier en wonder boven wonder werd de vloer toch op de afgesproken dag netjes gelegd en afgewerkt op vrijdag. Ik vind het knap dat zij echt zoveel werk hebben gedaan om de alles toch tot een goed einde te brengen heel knap en wat een service
Maar ook als het afval zowel van het frezen en leggen namen ze ook mee en wat leuk was we kregen ook nog een bloemetje voor het ongemak.
Tja het is ongelooflijk zoveel hulp en service ga zo door
en de vloer, in combinatie met de vloerverwarming, bedankt voor het advies we zijn er heel erg blij mee
03-11-2015
2 3 4 5
Op zoek naar een pvc vloer en vloerbedekking voor in onze nieuwe woning. Zo zijn wij bij meerdere winkels binnen geweest, maar helaas niet overal direct serieus benaderd.
Waarschijnlijk gezien onze leeftijd (midden 20) hebben winkelmedewerkers niet het idee dat hij serieus zijn en daadwerkelijk willen kopen.

Toen wij bij Aanhuis in Arena binnen kwamen werden wij direct heel vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft ons perfect ingelicht, een goede offerte gegeven en ons de tijd gegeven om er over na te denken. Toen wij een tijd later terug kwamen om de vloer te gaan kopen werden wij toen wij de winkel binnenstapte meteen herkend en aangesproken door Joost. Hier voelde wij ons zeer prettig bij en zo zijn wij die dag ook snel tot overeenstemming gekomen.
Het inmeten van de vloeren kon binnen enkele dagen plaatsvinden en de afspraak voor het leggen van de vloeren hebben wij in overleg gemaakt.
Op de afgesproken datum zijn er twee mannen aan de slag gegaan met onze vloer. Wij zijn zeker te spreken over deze werkmannen. Snel en kundig, maar ook zeker meedenkend. Aangezien wij onze pvc vloer in visgraatpatroon gelegd wilden hebben was het voor ons erg fijn dat zij met ons mee dachten over hoe dit het mooiste uit kwam. Zo hebben wij samen besloten hoe het patroon het beste uitkwam.
Ook Joost denkt zeer goed mee, zo kwam hij met het idee om de vloerbedekking op de trappen pas te plaatsen zodra wij daadwerkelijk verhuisd waren zodat niet iedereen hier over heen loopt met schoenen. Ideaal en toch zelf nooit aan gedacht.

Inmiddels zijn wij ook voor de zonwering teruggegaan naar Aanhuis in Arena, waar wij ook zeer positief over zijn. Een goede prijs, de zelfde week nog inmeten en alles wordt geregeld.

Al met al zeer positief over Aan huis en zeker aan te raden!
03-11-2015
2 3 4 5
Stoffeerders nemen de tijd om het werk goed te doen
01-11-2015
2 3 4 5
Goede ervaringen met Peter Wuijts en zijn interieuradviseuze Simone. Ze hebben beide ruim de tijd genomen om te adviseren en mee te denken. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en op vragen via telefoon of mail wordt snel geantwoord.
Ook zijn we tevreden over de partijen waar ze mee samen werken.
28-10-2015
2 3 4 5
Behang, verf, rolluiken, trappen stofferen, laminaat, PVC vloer, vloerverwarming, rolluiken, screens, rolhorren en hordeuren laten doen door Royal Shadow. Ziet er weer top uit!
21-10-2015
2 3 4 5
Super goed geholpen en zeer goed meegedacht. Zeer goede monteurs! Alles top! Een welverdiende 10
Alleen was er een te kort koord aan de multishade. Maar dat lag aan de leverancier. Verder gibg alles perfect!!
21-10-2015
2 3 4 5
prima werk geleverd. Fijn contact gehad.
19-10-2015
2 3 4 5
Super!
19-10-2015
2 3 4 5
Uitstekend kleinschalig bedrijf.
Betrokken, keurige, vriendelijke, hard-werkende en professionele medewerkers.
Aanbevelenswaard.
15-10-2015
2 3 4 5
Vakkundig advies, vakkundige montage.
Al met al een goede, degelijke en betrouwbare indruk.
12-10-2015
2 3 4 5
Prachtige kast op maat. Goed geplaatst ervaren monteurs.
11-10-2015
2 3 4 5
Wij zijn prima geholpen en onze raamdecoratie ziet er fantastisch uit! Monteurs waren zeer netjes en vriendelijk.
11-10-2015
2 3 4 5
Wij zijn zeer goed geholpen en alles is geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Echte vakmensen die niet snel snel alles willen afmaken maar die eerst denken, hoe zou ik het in mijn eigen woning willen. Zeer prettig bedrijf. Wij gaan er nog meer kopen.
11-10-2015
2 3 4 5
goeie ploeg goed op me kaar ingespeeld ziet er super uit
11-10-2015
2 3 4 5
Ging allemaal prima, jammer dat de levertijd plots weken naar achetren ging.
10-10-2015
2 3 4 5
Strak werk. Goede service en nette, bekwame monteurs. Kortom.....doen!!!!
10-10-2015
2 3 4 5
Vloeren zien er heel mooi en natuurlijk uit en zijn keurig gelegd op de gewenste dag.
07-10-2015
2 3 4 5
Prima geholpen, alle afspraken zijn netjes nagekomen.
07-10-2015
2 3 4 5
Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Robert de verkoper in Almere heeft ons geduldig en onder genot van koffie een prima advies gegeven en de vloer is daarna perfect aangebracht.
07-10-2015
2 3 4 5
prima
07-10-2015
2 3 4 5
De vloer is prachtig en keurig gelegd. Wij hebben goed en deskundig advies gehad. De hordeur is ook heel mooi en goed gemonteerd.
07-10-2015
2 3 4 5
vakkundig en vriendelijk personeel in de zaak. neemt de tijd en geeft je een goed gevoel. alles is mogelijk en kan gerealiseerd worden. de schilders, stoffeerders en ander vaklui wat in over de vloer heb gehad . waren van grote klasse. wachten op je levering duurt altijd lang. mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben ga ik zeker terug..
07-10-2015
2 3 4 5
Prettige zaak, prettige mensen zowel in winkel als in de uitvoering.
06-10-2015
2 3 4 5
Prettig geholpen, mooie winkel.
29-09-2015
2 3 4 5
Super geholpen en enorm blij met de kast en shutters.
25-09-2015
2 3 4 5
Hier wordt ouderwets vakwerk geleverd. Vroeg beginnen en doorgaan tot het klaar is. Maatwerk is ook maatwerk. Kortom hier wordt je als klant/koning behandeld.
21-09-2015
2 3 4 5
Wij hebben een hele bijzondere visgraat pvc-vloer uitgezocht. Iedereen is verrast door het resultaat en vindt het een hele mooie vloer! Nogmaals dank voor de superservice van Ron de Jong die het mogelijk heeft gemaakt dat alles (ondanks dat er eerst een foute kleur geleverd) op tijd af was! Top!
02-09-2015
2 3 4 5
Fijn geholpen in de showroom. In Volendam is er heel veel keus. Ook over het meenemen van stalen van de vloer werd niet moeilijk gedaan. Na het plaatsen hadden wij nog wat vragen en deze werden keurig beantwoord. Kortom wij raden wooninrichting aan huis aan!
31-08-2015
2 3 4 5
Zeer positief, goede en juiste begeleiding bij het uitzoeken van mijn raamdecoratie. Assortiment iets minder beoordeeld maar dit komt door de grootte van mijn raam, hierdoor vervielen een aantal producten.
31-08-2015
2 3 4 5
Bij Woninginrichting aan Huis een aantal raamdecoraties gekocht na een scherpe offerte te hebben ontvangen. Snel geleverd, incl. montage. Ik geniet er nog iedere dag van. Top!
30-08-2015
2 3 4 5
Eerst renovatie aan onze houten vloer. Vakkundig gedaan en wij zijn meer dan tevreden. 2 maanden later vitrage aangeschaft voor 3 slaapkamers. Door Parket Plaza ingemeten en later opgehangen. Perfekte service.
30-08-2015
2 3 4 5
Heel vriendelijk personeel en top vakmensen over de vloer gehad
29-08-2015
2 3 4 5
bij service en levertijd iets lagen gescoord, omdat we een heel huis lieten stofferen; helaas deden ze ook andere klusjes tussendoor waardoor het niet in 5 dagen klaar was maar in 9 dagen. hierdoor konden wij niet verhuizen op de door ons gekozen dag, erg jammer.
Zijn nu wel heel blij met het resultaat
27-08-2015
2 3 4 5
I had an inbuilt cupboard from Wim Mos Wonen and had the best service and quality I've had during my 7 years in Holland.
Mr Mos was very professional, friendly and helpful and always on time for appointments and delivery of goods.
The cupboards are of high standard and quality, the installation went smoothly and the guy who installed did an excellent job including cleaning up afterwards.
The price of the whole "package" was reasonable; happy to pay my bill especially when I'm so pleased and happy with my new cupboard and the pleasant experience I had while dealing with this shop. I can warmly recommend them!
27-08-2015
2 3 4 5
Toen wij voor het eerst bij Parket Plaza kwamen werden wij verwelkomd door het goede en enthousiaste advies. Wij hebben binnenzonwering en een vloer voor 3 verdiepingen gekocht. Ook hebben wij 2 trappen laten stofferen. Vanaf het begin tot het eind zijn wij heel goed geholpen. Zij hebben alles van tevoren opgemeten en toen wij vergaten door te geven dat een muur nog gestuct moest worden en de duo-rolgordijnen niet pasten, hebben zij dit keurig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Parket Plaza!
24-08-2015
2 3 4 5
goede winkel met veel service
20-08-2015
2 3 4 5
Over het algemeen zeer positief, maar de beoordeling van de kwaliteit en vakmanschap zit hem in de details. Bijvoorbeeld, beschadiging van kozijnen bij het behangen/sausen, lelijke snijvlakken in pvc vloer bij hoekjes en randjes, scheve montage van deurmatomlijsting met lelijke zaagrand, scheve uitstekende schroeven op traprand, etc.

Ik zou zeker woninginrichting aanhuis aanbevelen, maar wel met de kanttekening dat er extra op details moet worden gelet.
17-08-2015
2 3 4 5
Dag Tobias,
Vanochtend hebben de monteurs screen en hordeur gemonteerd.
Ik wil hen even complimenteren voor de zorgvuldige manier van werken. Schoenen uit. Vast even een keertje stofzuigen en later de grote stofzuigbeurt.
Wij waren weer aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie werk. En voor Tobias: prima personeel dank zij jouw coaching ? Groet, Familie De Jonge
13-08-2015
2 3 4 5
Het contact, advies en service in de winkel is prettig, kundig en plezierig. Het materiaal is goed en van hoogwaardige kwaliteit. Het vakmanschap en de afwerking in mijn woning laat behoorlijk te wensen over en doet afbreuk aan de kwaliteit van het materiaal. Er is gewerkt met te weinig zorg, creativiteit en kunde. Voor mij is kwaliteit en vakmanschap ook dat het in 1 keer goed opgeleverd wordt zonder zorgen voor de klant. Er wordt nog een volledige hersteldag gepland. Hopelijk worden de gemaakte beloften en het hoge prijsniveau daarmee alsnog waargemaakt. Ik wacht het met positieve gedachten af. Vooralsnog is het een onvoldoende.
10-08-2015
2 3 4 5
Wim Mos Wonen voldoet aan hoge eisen vwb klantvriendelijkheid, service, het nakomen van afspraken - altijd stipt -, de uitvoering van het bestelde, Kortom ik kan deze woninginrichtingszaak van harte aanbevelen.
09-08-2015
2 3 4 5
Wij zijn heel tevreden met de geleverde kastenwand. De aflevering en montage werden met vakmanschap uitgevoerd.
07-08-2015
2 3 4 5
We hadden samples voor marmoleum opgevraagd. We waren blij verrast dat we met een totaal andere keuze naar buiten gingen. Met grote dank aan Bas. Hij weet goed uit te vragen wat je wilt en zoekt daar een super mooie combie voor je bij.
We zijn erg tevreden en hebben totaal geen spijt van onze keuze. De mensen zijn erg flexibel en denken goed met je mee.
Wat ons een echte aanrader voor de inrichting van je (nieuwe) huis.
05-08-2015
2 3 4 5
Bij Wim Mos Wonen wordt je als klant altijd hartelijk ontvangen en goed ingespeeld op al je wensen. Buiten dit krijg je ook zéér vakkundig advies en loop je altijd met een goed gevoel de deur uit! Kortom: een echte aanrader!


05-08-2015
2 3 4 5
In een woord een geweldige zaak met een hartelijke en deskundig advies. Echt aan te bevelen !
05-08-2015
2 3 4 5
Vloeren zijn erg mooi gelegd, echter blekekn er zaken niet inbegrepen te zijn welke wel in de winkel besproken waren. Daarnaast was er ook lak beloofd voor de vector putten welke nog niet is geleverd
04-08-2015
2 3 4 5
goed advies, prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en fijne service
04-08-2015
2 3 4 5
Erg aardig geholpen! Ik had snel een vloer nodig en dat is gelukt, een week! Erg blij mee!
03-08-2015
2 3 4 5
Over de wijze waarop de advisering en aansluitend het werk is uitgevoerd ben ik meer dan tevreden. Er werd voldoende tijd genomen om de mogelijkheden af te wegen en afspraak bleek ook afspraak te zijn. Ik kan Weststrate Parket & interieur dan ook zeer aanbevelen bij derden.
03-08-2015
2 3 4 5
Top!
03-08-2015
2 3 4 5
Vakkundig, heel service gericht, mooie sortering, meedenken wat goed is voor de klant. Resultaat is een super mooie inloopkast en dito raambedekking. We hebben vrienden en collega's reeds doorgestuurd die een zelfde goede ervaring hebben.
03-08-2015
2 3 4 5
zeer vriendelijk, en behulpzaam
er komt iemand bij je thuis gratis meten en advies geven.
eerlijk advies en doeltreffende oplossingen.
02-08-2015
2 3 4 5
Dhr. Mos is zeer servicegericht en denkt met je mee. Niets is hem teveel om de klant ten dienste te zijn. Draagt alternatieven aan als eerste keus te duur blijkt te zijn.
De kwaliteit van de producten is prima.
Ik zal Mos Wonen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
01-08-2015
2 3 4 5
Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van een pvc vloer voor in mijn kapsalon. Veel uitleg gekregen over het materiaal en verschillende kwaliteiten.
Eerst had ik zelf een kleur gekozen maar nog wat twijfels.
Wim Mos, creatief als hij is gaf mij al snel de juiste kleur voor mijn salon. De vloer is snel en vakkundig gelegd, en voor een mooie prijs Mijn klanten zijn ook zeer enthousiast. En ik zelf natuurlijk ook. Blij dat ik de winkel van Wim Mos Wonen gevonden heb.
Een echte aanrader....
31-07-2015
2 3 4 5
Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant.
Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af.
Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _
Neen was het korte antwoord.
Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden.
Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven
29-07-2015
2 3 4 5
Plezierig contact. Vakkundig advies. Aanpassing aan speciale wensen vlot gerealiseerd.
Vloer zeer kundig gelegd.
14-07-2015
2 3 4 5
Alles in goed overleg geregeld.
13-07-2015
2 3 4 5
Is goed,
13-07-2015
2 3 4 5
Goede afspraken. Tevreden over resultaat.
13-07-2015
2 3 4 5
Trappen en overlopen keurig bekleed!
13-07-2015
2 3 4 5
zeer prettig contact, vriendelijk, ter zake kundig.
10-07-2015
2 3 4 5
Er was een foutje gemaakt in de berekening maar dit is super opgelost en de persoon die het kwam leggen is er zelfs een paar dagen later op een vrije dag komen leggen!
09-07-2015
2 3 4 5
De afspraken zijn goed nagekomen. Service uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige gesprekken met medewerkers.
09-07-2015
2 3 4 5
Vanaf het eerste contact met woninginrichting-aanhuis zijn de ervaringen postief te noemen. Vriendelijke verkoop, goed meedenken, vrijheid voor eigen wensen en goed afspraken mee te maken. Deze lijn is doorgetrokken naar de levering en montage. En zal naar verwachting ook voor de oplevering gelden. Zowel over de communicatie als over de materialen en bijbehorende montage zeer tevreden. Zal de firma ook zeker aanraden bij anderen.
09-07-2015
2 3 4 5
vakmanschap bij plaatselijke detailhandel.
Blij dat ze er nog zijn.
07-07-2015
2 3 4 5
Ik vind de showroom van Woninginrichting-Aanhuis.nl in Volendam helemaal top!. Een hele mooie vestiging met een ruime keuze uit de mooiste materialen met een prima advies en goede service.
01-07-2015
2 3 4 5
bij het zoeken naar de vloeren en gordijnen voor ons nieuwe huis hebben we goed overleg gehad. Afspraken werden nagekomen.
29-06-2015
2 3 4 5
  • Vloeren
  • Raamdecoratie
  • Kasten
  • Verf en behang
  • Deuren
  • Buitenzonwering
  • Vloerverwarming
Actie Vloeren Gratis afspraak met top-styliste• 30% korting op de nieuwste Aanhuis-collectie PVC• >> Lees verder
Actie Vloeren
Actie Raamdecoratie 25% korting op vouw-, rolgordijnen en multishades van Aanhuis• 15% korting op houten jaloezieën en privacy koord.• 20% korting op alle gordijnen van A House of Happiness• €60 korting per m² op Blend Basswood Shutters• >> Lees verder
Actie Raamdecoratie
Actie Kasten Aktie Kast altijd 35% korting• Gratis afspraak met top-styliste• 10% korting op 28mm kasten• >> Lees verder
Actie Kasten
Actie Verf en behang Glasvezelbehang aanbrengen al vanaf €10,95 per m².• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Verf en behang
Actie Binnendeuren Afgelakte binnendeur al vanaf € 219• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Binnendeuren
Actie Buitenzonwering Nu ook buitenzonwering bij Woninginrichting-Aanhuis.nl• >> Lees verder
Actie Buitenzonwering
Actie Vloerverwarming Vloerverwarming infrezen al vanaf € 20,- per m²• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Vloerverwarming
Realisatie StudioWeb